header_decoration
Big_bullet

Mâncaţi ecologic, de câte ori puteţi

 

Cercetările au demonstrat că aceia care ţin dietă şi au ingerat mai multe cloruri organice (poluanţi provenind din pesticide, care sunt stocate în celulele grase) suferă de o incetinire a metabolismului, pierzând astfel mai lent în greutate. Probabil, acest lucru se întâmplă pentru că toxinele interferează cu procesul de ardere a grăsimilor. Cu alte cuvinte, pesticidele îngreunează procesul de pierdere în greutate.

Desigur, nu este uşor să găsiţi sau să folosiţi mâncare ecologică. Dar în general, folosiţi produse care în mod convenţional pot fi decojite (avocado, grapefruit, banana, etc.). Atunci când cumpăraţi legume, cum ar fi: ardei gras, varză, spanac, cartofi, telină, piersici, fructe: căpşuni, mere, afine, nectarine,cireşe, struguri, sau produsele imporatate, căutaţi să fie cultivate ecologic, întrucât acestea tind să aibe cel mai înalt nivel de pesticide.

O nutritie echilibrată asigură o stare generală de sănătate a intregului organism. Healthy Line vă recomanda să aveți un stil de viată sănătos.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-T60A

SHL-T60A

Termometru clinic

Pret: 22.26

detaliicumpara
SHL-NB10

SHL-NB10

Nebulizator cu compresor

Pret: 192.58

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate