header_decoration
Big_bullet

Mâncaţi mai multe proteine

 

Ca să menţină muşchii supli, corpul are nevoie de proteine.

În comparatie cu grasimile şi carbohidratii, proteinele au un avantaj metabolic: corpul consumă mai multă energie să le proceseze. Acesta este cunoscut ca efectul termic de procesare a alimentelor. Studiile arată că veţi arde de două ori mai multe calorii digerând proteine decât carbohidrati. Într-o dietă tip, 14% din calorii provin din proteine. Dublaţi acest procent (reduceţi carbohidratii pentru a compensa restul de calorii) şi veţi putea arde cu 150 sau 200 mai multe calorii pe zi.

Cercetătorii susţin că, aportul zilnic de proteine de 0,36 gr / kg corp nu este adecvat pentru o stare de rezistenţă a organismului şi, pentru femei recomandă ca acest raport să fie în limita de 1.08 kg ~ 2 gr / kg corp (când doriţi să slăbiţi, luaţi ca reper greutaţea corporală).

De exemplu, serviţi la o porţie: aprox. 85gr. de carne macră, 2 linguri de nuci sau 200 gr. iaurt fără grăsimi la fiecare masă sau gustare. În plus, proteinele vă ajută să ardeţi cu 35 % mai rapid caloriile, dar de la masa precedentă.

Aşadar, nu ezitaţi să manânci carne slabă, nuci şi iaurt fără grăsimi, vă vor ajuta să slăbiţi.

O nutriție echilibrată este soluția pentru un stil de viață sănătos.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-T60A

SHL-T60A

Termometru clinic

Pret: 22.26

detaliicumpara
SHL-168ZA

SHL-168ZA

Tensiometru digital de incheietura

Pret: 122.00

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate