header_decoration
Big_bullet

Nu vă reţineţi de la mâncare

 

Alimentaţia sănătoasă nu înseamnă să mâncaţi mai puţin. Prin alimentaţia sănătoasă se înţelege consumul de alimente bogate în cât mai multe substanţe nutritive, în raport cu conţinutul de calorii, eliminarea caloriilor goale şi menţinerea senzaţiei de a fi sătul, pe parcursul întregii zile.

Restricţiile alimentare vă distrug metabolismul, corpul spune “sunt mort de foame”, iar organismul răspunde prin încetinirea ratei metabolice, apelând la sursele de energie existente. În cazul în care veţi continua să nu vă hrăniţi, încep arderile ţesutului muscular, grăsimea viscerală (abdominală) va prinde contur, devenind duşmanul dumneavoastră.

Pentru a pierde în greutatea trebuie să reduceţi numărul de calorii, însă reducând excesiv caloriile puteţi provoca dereglări ale metabolismului. Marea majoritate a femeilor, atunci când mănâncă mai putin, au nevoie pentru principalele funcţii biologice de aproximativ 1200 calorii. În această situaţie organismul începe să epuizeze caloriile din ţesuturile musculare folosite pentru energie.

Utilizați cantarele cu analizor corporal Healthy Line și aveți permanent sub observație menținerea unei greutăți ideale și o monitorizare completă a compoziției corporale.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-NB10

SHL-NB10

Nebulizator cu compresor

Pret: 192.58

detaliicumpara
SHL-868ZA

SHL-868ZA

Tensiometru digital de brat

Pret: 165.00

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate