header_decoration
Big_bullet

Pot preveni aparitia diabetului?

 

Diabetul de tipul 2 este probabil determinat de o deficienţă ereditară, care face ca organismul să fie rezistent la insulină. Nu poţi schimba acest lucru, dar poţi să-ţi schimbi stilul de viaţă. O dietă bogată în calorii şi o viaţă sedentară pot conduce la obezitate, care favorizează apariţia diabetului de tipul 2. De aceea, pentru a preveni apariţia diabetului, este foarte important să mănânci sănătos şi să faci exerciţii fizice.

În cadrul Programului de Prevenire a Diabetului, au fost studiate efectele pe care le au schimbarea stilului de viaţă şi medicamentele asupra prevenirii sau întârzierii evoluţiei diabetului de tipul 2. Participanţii la acest program au urmat o dietă săracă în grăsimi şi au făcut cel puţin 150 de minute de exerciţii fizice pe săptămână pentru a pierde 7% din greutate. Aceste schimbări în stilul de viaţă s-au dovedit a fi aproape de două ori mai eficiente decât medicamentele (58% vs. 31%) în prevenirea diabetului.

Obiectivele tale sunt un plan de dietă sănătos, cu activităţi fizice regulate o pierdere modestă în greutate (5%-10%) şi activitate fizică (30 de minute zilnic).

Întreabă medicul dacă trebuie să începi o dietă săracă în grăsimi şi un program mai intens de exerciţii fizice. Un nutriţionist te poate ajuta să înveţi mai multe despre alimentaţia sănătoasă

Folosește produsele Healthy Line de întreținere a sănătății și vei obține valori precise pentru măsurătorile efectuate. Astfel, vei cunoaște în orice moment care este starea ta de sănătate.

Generalitati

 
 

Stil de viata

 

Nutritie

 

Grasimile si colesterolul

 

Programul si dieta copilului

 

Medicamente si dieta

 

Zaharul in relatie cu diabetul

 

Controlul si mentinerea greutatii

 

Alimente neconventionale - suplimente nutritive

 

Sfaturi practice

 

Situatii speciale

 
sfaturi
SHL-G800

SHL-G800

Glucometru

detalii
Teste SHL-GS50

Teste SHL-GS50

Teste glicemie

Pret: 81.29

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate