header_decoration
Big_bullet

Termometrul de ureche - când fac mai multe măsurători, de ce obţin valori diferite?

 

Înainte de a face măsurarea, termometrul trebuie lăsat cel puțin 30 minute pentru stabilizarea la condițiile mediului în care vă aflați.

Pentru a efectua o măsurătoare corectă , trebuie să procedați astfel:

  • îndreptaţi canalul auditiv trăgând uşor de ureche, pentru ca raza de infrarosu să nimerească pe canalul urechii (pentru copiii cu vârstă de sub un an este necesar să trageţi urechea spre spate, iar pentru copiii mai mari de 1 an şi adulţi trageţi de ureche în spate și în sus).
  • porniți termometrul
  • potriviți ușor senzorul în canalul urechii
  • apăsați o dată butonul “scan”și așteptați semnalul sonor după care puteți citi rezultatul măsurătorii.

Când folosiţi termometrul de ureche trebuie să aveţi în vedere să respectaţi condiţiile de igienă!! Chiar şi o cantitate mică de ceară, luată de vârful sondei permite bacteriilor şi fungilor să crească în afara urechii, şi poate duce la transmiterea germenilor către un alt utilizator.

Ștergeți cu o cârpă moale și umedă senzorul după efectuarea fiecărei măsurători și aveți grijă să nu zgâriați lentila, întrucât termometrul își poate pierde din acuratețe.

Pentru obţinerea unor valori cât mai corecte, asiguraţi-vă că aşteptaţi cel puţin 12 de secunde, după 3-5 măsurători consecutive.

Pentru obținerea unor valori extrem de rapide și precise ale măsurătorilor efectuate și o bună monitorizare a temperaturii, vă recomandăm pentru utilizare personală și profesională termometrul de ureche cu infraroșu Healthy Line.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-T01E

SHL-T01E

Termometru de ureche cu infrarosu

detalii
SHL-T08B

SHL-T08B

Termometru clinic

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate