header_decoration
Big_bullet

Metode de măsurare a temperaturii

 

Metoda rectală - Este cea mai sigură metodă, cu cele mai corecte valori de temperatură măsurate. Măsurarea temperaturii este obţinută prin introducerea termometrului în rect.

Valorile normale de temperatură sunt cuprinse între 36,2°C şi 37,7°C

Metoda orală - Măsurarea temperaturii se face prin poziţionarea termometrului sub limbă.

Metoda axilară (sub braţ) - Măsurarea constă în poziţionarea termometrului sub axilă, acoperirea şi presarea acestuia cu braţul, pentru a-l feri de temperatura din mediul ambiant. Este o metodă utilizată pentru măsurarea temperaturii la suprafaţa corpului, practicată şi în spitale.

Metoda este de succes într-o măsură limitată, iar dezavantajul este că timpul de măsurare este mai mare.

Măsurarea cu termometrul de ureche - Aceasta este o metodă de măsurare la suprafață. Termometrul de ureche utilizează o tehnologie avansată în infraroșu pentru măsurarea energiei radiate de corpul uman. Această energie este colectată prin lentile şi convertită în valori ale temperaturii. Măsurătorile se efectuează prin poziționarea termometrului în canalul urechii iar valoarea de temperatură dată de timpan este afișată în cateva secunde.

Trebuie avut în vedere că, la sugari, valorile măsurate sunt mai mici în comparație cu cele obținute prin metoda rectală.

In consecință: folosiți cu încredere termometrele digitale Healthy Line și obtineți valori rapide și extrem de precise pentru măsurătorile efectuate.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-T01E

SHL-T01E

Termometru de ureche cu infrarosu

detalii
SHL-T08B

SHL-T08B

Termometru clinic

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate