header_decoration
Big_bullet

Ce este un nebulizator?

 

Aparatele de aerosoli cu dozaj controlat devin din ce in ce mai populare datorita performantelor si a usurintei in utilizare ele oferind astazi un real ajutor pacientilor cu afectiuni respiratorii.

Un nebulizator ( aparat cu aerosoli ) este de fapt un container de plastic care e umplut cu o solutie medicamentoasa. Aerul comprimat livrat de compresorul electric este fortat sa traverseze diuza la capatul careia este amestecat cu medicamentul care patrunde prin capul de vaporizare. Astfel medicamentul este transformat intr-o perdea fina de aerosoli care e directionata in sus catre sicana unde este spart in particule foarte fine de aerosoli, acestia sunt inspirati la final prin piesa de gura.

"Nebulizator" este termenul dat unitatii complete (containerul, compresor,furtun si piesa de gura).

Aparatul cu aerosoli este utilizat pentru administrarea medicamentelelor sub forma lichida persoanelor cu afectiuni ale cailor respiratorii. Healthy Line iti propune o gama de aparate cu aerosoli silentioase si compacte care pot fi folosite de intreaga familie. Acestea sunt echipate cu masca pentru adulti, masca pentru copii si dispozitive pentru nas si gura.

Folosiți cu încredere nebulizatoarele din gama Healthy Line și beneficiați de un tratament eficient și rapid.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-US20

SHL-US20

Nebulizator ultrasonic

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate