header_decoration
Big_bullet

Cum funcționează terapia de inhalare?

 

Afectiunile respiratorii cronice necesita tratamente pe termen lung bazate pe o medicatie corespunzatoare si terapii moderne ce includ inhalatia.

In prezent se cer metode blande de vindecare iar terapia respiratorie cu nebulizatoare este mai populara ca oricand. Aceasta metoda este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; se pot inlatura char si neplacerile cauzate iritatii alergice si de raceli prin atenuarea stimulilor care produc tusea si durerea din sinusurile nazale asfel facilitand expectorarea usoara.

Nebulizatorul permite depunerea uniformă și eficientă a dozei de medicament în tractul superior și inferior al căilor respiratorii, ajungând direct la bronhiole și zona pulmonară. În consecință efectul este maxim, iar efectele secundare sunt reduse.

Prin utilizarea dispozitivelor de nebulizare, căile respiratorii sunt umezite, iar medicamentul poate fi inhalat cu ușurință. În consecință dispozitivele de inhalare sunt deosebit de adecvate întrebuințării de către pacienții cu boli respiratorii cronice, de către copii sau pacienți în vârstă, la domiciliu.

Tratați eficient bolile de respirație folosind pentru administrarea tratamentului medicamentos aparatele cu aerosoli Healthy Line .

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-US20

SHL-US20

Nebulizator ultrasonic

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate