header_decoration
Big_bullet

Care sunt valorile normale al tensiunii arteriale?

 

Se consideră că, valorile mai mari de 160 mmHg pentru tensiunea sistolică si/sau mai mari de 90 mmHg pentru tensiunea diastolică indică o tensiune arterială mare (hipertensiune). În acest caz este necesar să vă adresați imediat medicului, întrucât valorile de acest nivel pun în pericol sănătatea dumneavoastră, din cauza daunelor ce pot fi produse asupra vaselor de sânge. Chiar și în situația în care aveti valori normale ale tensiunii arteriale, pentru autocontrolul dumneavoastră, este recomandat să vă măsurați regulat tensiunea. În acest fel puteți detecta posibilele schimbări ale valorilor măsurate la începutul anului și de a reacționa corespunzător.

Dacă sunteți sub tratament medical pentru controlul tensiunii arteriale, vă recomandăm să tineți o evidență a nivelului tensiunii arteriale, prin efectuarea periodică de auto-măsurători, la anumite ore din zi și arătați aceste valori medicului dumneavoastră. Nu folosiți niciodată rezultatele acestor măsurători pentru a modifica dozele medicamentelor prescrise de doctor.

Healthy Line vă recomandă: verificați-vă permanent valorile de tensiune arterială cu tensiometrele digitale Healthy Line și veți ști în orice moment care este starea dumneavoastră de sănătate

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-168ZA

SHL-168ZA

Tensiometru digital de incheietura

Pret: 105.48

detaliicumpara
SHL-868ZA

SHL-868ZA

Tensiometru digital de brat

Pret: 153.87

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate