header_decoration
Big_bullet

MANAGEMENTUL ASTMULUI - De ce este important să monitorizez fluxul de vîrf expirat (Peak Flow)?

 

Măsurarea funcției pulmonare este utilă medicului pentru diagnosticarea astmului, monitorizarea evoluției bolii cât și pentru nivelul de control. Informațiile pot fi date de un istoric medical atent, examinarea fizică și teste ale plămânilor, constând în măsurarea debitelor ventilatorii.

Monitorizarea periodică a fluxului maxim de vârf expirat – PEF (peak expiratory flow) determină cea mai rapidă viteză cu care aerul este aruncat din plămâni după inhalare. Este o metodă extrem de eficientă și utilă în controlul bolii și de evaluare a modului în care pacienții răspund la tratament.

Măsurătorile sunt ușor de efectuat cu un dispozitiv numit debitmetru de vârf, iar rezultatele sunt afișate imediat. Este o metodă precisă și fiabilă, ce poate fi aplicată și de către copii și vârstnici, la domiciliu sau în timpul calatoriei.

Vă recomandăm să tratați problemele de respirație cu nebulizatoarele Healthy Line. Sunt aparate ideale pentru terapia cu aerosoli, care prin administrarea rapidă și eficientă a medicamentației vă asigură o respirație mai ușoară. Cu produsele Healthy Line aveți un control permanent al stării dumneavoastră de sănătate.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-US20

SHL-US20

Nebulizator ultrasonic

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate