header_decoration
Big_bullet

Pastilele pentru slăbit mă ajută să slăbesc mai repede?

 

Nu există „pastile magice". Pentru a scădea în greutate, trebuie să mănânci mai puţin sau să faci mai multe exerciţii - sau amândouă. Pastilele de slăbit trebuie să fie folosite împreună cu o dietă sau cu un plan de exerciţii, nu în locul acestora. Aceste pastile au efecte secundare şi nu ar trebui luate fără sfatul medicului. Pastilele de slăbit nu sunt recomandate tuturor şi nu trebuie luate o perioadă îndelungată.

Pastilele de slăbit te ajută să-şi controlezi apetitul, mărindu-ţi senzaţia de saţietate sau schimbând absorbţia grăsimii pe care o mănânci. Pastilele care controlează pofta de mâncare şi induc senzaţia de saţietate acţionează chimic asupra creierului. Efectul lor este de a te face să te simţi mai puţin flămând şi te ajută să ţii o dietă cu un conţinut scăzut de calorii. Efectele secundare sunt uscarea gurii, insomnia şi creşterea tensiunii arteriale.

Medicamentele care schimbă absorbţia grăsimii nu reduc pofta de mâncare, dar împiedică absorbţia a aproximativ 30% din caloriile provenind din grăsimi. Grăsimea se pierde în scaun, având ca efecte secundare un scaun mai uleios şi nelegat şi tulburări de tranzit intestinal.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-521F

SHL-521F

Cantar si analizor corporal

detalii
SHL-9015B

SHL-9015B

Cantar digital performant

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate