header_decoration
Big_bullet

Factori care influenteaza obiceiurile alimentare

 

Fiecare trebuie sa isi analizeze obiceiurile alimentare: cand, unde si ce mananca. Trebuie identificati si factorii de mediu care pot influenta obiceiurile alimentare. Daca regimul alimentar nu este echilibrat si nu contine alimente sanatoase (cereale, fructe, legume, produse cu un continut scazut de grasimi, carne slaba) trebuie schimbat. Consumul de alcool este de asemenea un factor important.

Consumul unei cantitati mari de alcool contribuie la cresterea in greutate. Un barbat care bea mai mult de doua bauturi alcoolice pe zi sau o femeie care bea mai mult de o bautura alcoolica pe zi trebuie sa reduca consumul de alcool.

Trebuie avute in vedere si urmatoarele aspecte:

  • oprirea fumatului. Multe persoane se tem ca odata cu oprirea fumatului vor creste in greutate. De obicei cresterea in greutate este de 4,5 kg sau mai putin. Beneficiile renuntarii la fumat sunt mult mai mari decat cele cateva kilograme in plus
  • activitatea fizica regulata. Cel putin 30 de minute de activitate fizica moderata in majoritatea zilelor saptamanii au ca efect reducerea riscului pentru boli cronice, iar pentru persoanele care sufera de o boala cronica pot preveni agravarea bolii
  • corpul sanatos poate avea numeroase forme. Fiecare persoana trebuie sa isi accepte corpul asa cum este, cu conditia ca acesta sa fie unul sanatos.

Folosiți cu încredere echipamentele Healthy Line de întreținere a sănătății și veți ști în permanență care este starea dumneavoastră de sănătate.

Nu modificați în nici un caz medicamentația curentă din proprie initiativa, pe baza rezulatatelor obținute. Consultați întotdeauna medicul!

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-521F

SHL-521F

Cantar si analizor corporal

detalii
SHL-9015B

SHL-9015B

Cantar digital performant

detalii
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate