header_decoration
Big_bullet

Tensiometre de încheietura – Când si cum le utilizăm?

 

Aparatele de încheietura mâinii, folosite la măsurarea tensiunii arteriale, se pozitionează aproape de arterele situate direct sub piele. Dat fiind că aceste artere de la care sunt obţinute semnalele sunt semnificativ mai subţiri, şi sunt înconjurate de mult mai puţine ţesuturi moi decat artera situată în zona superioară a braţului, rezultatele citirilor sunt mult mai usor şi mai rapid obţinute.

Acest tip de tensiometre sunt potrivite persoanelor care necesită monitorizarea permanentă a tensiunii, persoanelor în vârstă şi de asemenea, persoanelor care au în zona superioară a braţului abundenţă de ţesut moale.

Dat fiind că arterele din zona încheieturii mâinii sunt mai sensibile, iar vasele pot fi afectate de arteroscleroză, circulația sângelui este îngreunată (proces care însoţeşte cel mai adesea procesul de îmbătrânire) trebuie ţinut cont că dispozitivul poate da mesaje de eroare.

În concluzie, tensiometrele de mână nu sunt indicate persoanelor care suferă de arteroscleroză.

Healthy Line vă recomandă: folosiți cu încredere tensiometrele digitale Healthy Line pentru determinarea cu precizie a valorilor tensiunii arteriale.

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-168ZA

SHL-168ZA

Tensiometru digital de incheietura

Pret: 105.48

detaliicumpara
SHL-868ZA

SHL-868ZA

Tensiometru digital de brat

Pret: 153.87

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate