header_decoration
Big_bullet

Ce pot face dacă valorile obţinute cresc sau scad în mod regulat?

 
  • Consultaţi medicul dumneavoastră
  • Creşterea valorilor tensiunii arteriale este asociată pe termen lung şi mediu cu riscuri considerabile pentru sănătate. Aceasta se referă la vasele arteriale ale corpului dumneavoastră care sunt pe cale de constrângere datorită depozitelor de pe pereţii acestora (arteroscleroză). Mai mult, dacă pe termen lung creşterea valorilor tensiunii arteriale este continuă, inima va fi afectată.
  • Se diferenţiază două tipuri de hipertensiune arterială:
    • La majoritatea persoanelor nu există o cauză determinantă pentru apariţia hipertensiunii arteriale . Acest gen de presiunea arterială crescută se numeşte hipertensiunea arterială esenţială (sau primară).
    • Pentru altă serie de persoane, hipertensiunea arteriala de care suferă poate fi determinată de o serie de cauze cunoscute, atribuite unor disfuncţii organice. Aceasta este hipertensiunea arterială secundară, şi în general poate fi vindecabilă daca sunt corectate cauzele determinante. Consultaţi medicul dumneavoastră pentru stabilirea cauzelor posibile care determină valorile crescute ale tensiunii dumneavoastră arteriale.
  • Există măsuri pe care le puteţi lua, nu numai pentru reducerea valorilor tensiunii arteriale, ci şi pentru prevenirea bolii. Aceste măsuri fac parte din stilul dumneavoastră de viaţă, în general.

Healthy Line vă recomandă: Verificați-vă frecvent valorile tensiunii arteriale cu tensiometrele digitale Healthy Line, și veți sti in orice moment care este starea dumneavoastră de sănătate

Sfaturi si recomandari

 
 
sfaturi
SHL-168ZA

SHL-168ZA

Tensiometru digital de incheietura

Pret: 105.48

detaliicumpara
SHL-868ZA

SHL-868ZA

Tensiometru digital de brat

Pret: 153.87

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate