header_decoration
big_bullet

Glicemia şi diabetul

Diabetul de tipul 1 apare atunci când sistemul imunitar începe să distrugă celulele beta pancreatice care secretă insulina. Factorii care determină dezvoltarea diabetului de tipul 1 sunt anticorpii anti-celule beta, laptele de vacă, genele şi radicalii liberi. Apariţia diabetului de tipul 1 la persoanele predispuse genetic este determinată de unul dintre aceşti factori.
<<click pentru continuare>>
 
 
big_bullet

Tensiunea arterială

Ultimele studii aratã cã in societatea contemporana, hipertensiunea arteriala este si va fi o importanta problema de sanatate fiind in acelasi timp afectiune cardio-vasculara cat si factor de risc pentru alte afectiuni cardiovasculare prin agravarea si aparitia de complicatii in evolutia acestora.
<<click pentru continuare>>
 
 
big_bullet

Afecțiuni respiratorii

Problemele respiratorii sunt cauzate in majoritatea cazurilor de o hipersensibilitate a plămânilor. Dacă în timpul unei respirații normale fluxul de aer intră și iese liber din plămâni, în cazul persoanelor care suferă de această afecțiune, când astmul nu este controlat, căile respiratorii se inflamează conducând la îngustarea sau chiar obstrucționarea acestora, iar respiratia devine dificilă.
<<click pentru continuare>>
 
 
big_bullet

Temperatura corporală

Din punct de vedere medical, masurarea temperaturii corpului are o importanta enorma, deoarece multe boli sunt insotite de schimbari ale temperaturii corpului. Astfel, aceste boli pot fi monitorizate masurand temperatura corpului iar eficacitatea tratamentului inceput poate fi evaluta de catre doctor. Alaturi de puls, presiunea sangelui si respiratie, temperatura corpului este considerata un semn vital.
<<click pentru continuare>>
 
 
big_bullet

Controlul greutătii

Inainte de a incepe modificarea stilului de viata fiecare individ trebuie sa fie constient de propria greutate, de felul in care mananca, de nivelul de activitate fizica pe care il desfasoara si de propria impresie despre corpul sau. Trebuie ca fiecare sa inteleaga care din obiceiurile actuale sunt sanatoase si care nu, care trebuie schimbate si care nu.
<<click pentru continuare>>
 
sfaturi
SHL-168ZA

SHL-168ZA

Tensiometru digital de incheietura

Pret: 122.00

detaliicumpara
SHL-T10A

SHL-T10A

Termometru clinic

Pret: 37.74

detaliicumpara
Stil de viata
 
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate