header_decoration

PROFIL DE COMPANIE

Healthy Line este o companie dedicata furnizarii de produse si solutii de ingrijire a sanatatii ce integreaza tehnologie de varf si sustine un concept de viata bazat pe grija speciala fata de fiecare membru al familiei.

Solutiile noastre se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Prin conectarea traditiei elvetiene de realizare a unor produse de excelenta cu grija permanenta pentru imbunatatirea standardului de viata am creat produse de ingrijire si monitorizare a sanatatii destinate atat utilizatorilor adulti cat si copiilor.

PRODUSE

Portofoliul de produse oferite de Healthy Line acopera o un spectru larg de utilizare:

 • Monitorizarea tensiunii arteriale - tensiometre digitale
 • Controlul si analiza greutatii si a indicelui de masa corporala - cantare si analizoare digitale
 • Monitorizarea glicemiei - glucometre si teste de glicemie
 • Analiza si monitorizarii temperaturii corporale - termometre personale si profesionale
 • Imbunatatirea proceselor respiratorii - nebulizatoare cu compresor si ultrasonice

Produsele Healthy Line sunt destinate utilizatorilor adulti dar o grija speciala este acordata copiilor, pentru care sunt create produse speciale precum termometrul suzeta sau nebulizatorul ultrasonic portabil.

Toate produsele sunt certificate conform normelor Comunitatii Europene in vigoare, prezinta marcaj CE si sunt fabricate conform standardelor ISO-9002 (certificare TÜV Rheiland Products Safety GmbH - Germania).

VIZIUNE

Healthy Line se dedica cu pasiune creerii si dezvoltarii de produse si solutii care sa contribuie la imbunatatirea gradului de sanatate al fiecarui membru al familiei, de la seniori pana la copii.
Suntem devotati celebrarii vietii si bucuriei de a trai in fiecare clipa.
Dorim sa cream produse care sunt usor de utilizat si care contribuie la cresterea calitatii vietii cu un efort minim.
Clientii nostri ne sunt parteneri si prieteni de VIATA.

VALORI

Respectul profund si onestitatea sunt puncte de pornire in toate parteneriatele noastre de business si in relatiile cu toti clientii nostri.

 • Integritate
 • Focalizare permanenta pe dezvoltare si pe produse de ultima generatie
 • Healthy Line pastreaza in permanenta standarde profesionale de calitate pentru toate produsele oferite .
 • Seriozitate si calitate a produselor si serviciilor
 • Flexibilitate si dinamism
 • Clientii - parteneri - sanatatea clientilor nostri este importanta pentru noi pe termen lung. Astfel fiecare client ne devine partener, membru activ sau onorific al clubului HL si beneficiar al celor mai bune promotii si servicii.

Echipa Healthy Line promoveaza respectul pentru fiecare client si necesitatile lui de crestere a gradului de sanatate. Din acest profund respect se nasc cele mai flexibile modalitati de sustinere a clientilor nostri individuali sau din mediul medical profesional.

MISIUNE

Misiunea Healthy Line este aceea de a fi aproape de fiecare utilizator cu grija si pasiune pentru o sanatate excelenta si o viata mai buna.

©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate