header_decoration
SHL-US20 - Nebulizator ultrasonic

Dimensiuni mini - performanta maxi

Nebulizatorul Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf, asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile. Este ultraportabil, mic si silentios, usor de utilizat oriunde si oricand chiar in autoturism sau afara utilizand bateria optionala.

Pret: 240.97 LEI
 
  • Mic si compact - Cu o greutate de numai 120 gr. si o husa de protectie inclusa in pachet, va permite mobilitate maxima, putand fi transportat oricand si oriunde in conditii de siguranta.
  • Tehnologie ultrasonica - Permite doua moduri de functionare (normal si intens) si foloseste inalta frecventa pentru a produce vapori foarte fini de apa si medicamentatie.
  • Ultra silentios - Datorita tehnologiei ultrasonice de inalta calitate pe care o foloseste, acest nebulizator este foarte silentios, ceea ce va permite sa-l utilizati in modul cel mai discret.
  • destinat utilizarii in pozitie verticala (pentru functionare corecta, a nu se inclina sau agita nebulizatorul in timpul functionarii)
©2020 BEST M - Toate drepturile rezervate